Kontrastverkan

För ett år sedan hade Sisyfos precis avslutat en av sina mest produktiva månader någonsin. I 26 stycken inlägg under november kartlades ett hästjobb som förde Sisyfos rejält framåt och lade grunden för det arbete som skett i år.

Årets november har på samma sätt varit den minst produktiva månaden någonsin bland de som det varit möjligt att arbeta på, knapphändigt dokumenterade i fyra inlägg. Förutom en mindre insats den första november har månaden präglats av sjukdom och nu senast jobbrelaterade resor. Det blev ett kortare städpass i mitten av månaden och idag blev det likaså en kortare städövning inför vintern.

Ska Sisyfos arbeta med denna månads produktivitet som riktmärke kommer det att ta 1 000 år innan han blir klar.

Sisyfos passade dock på att ta en bild som gör det möjligt att visa vad som ändå skett under säsongen samtidigt som vi får ett riktmärke inför kommande säsong. I början av sommaren var Sisyfos redo att ge sig på det berg som är i vägen för poolbotten.
Efter förhållandevis mycket slit har Sisyfos i alla fall fått upp stora delar av fortsättningen på höger skrotstensmur och fått fram en fjärdedel av poolbotten, i anslutning till muren. Som synes växer högen med spräcksten bortom den framtagna poolbotten.
Bergklacken till vänster om framtagen poolbotten har borrats och hålen har fyllts med snigeldynamit men här har det inte fungerat som tänkt alls. Nästa säsongsstart innebär därför ånyo en borrdag för att komma vidare.

Kommentarer

Populära inlägg