Äntligen...........

Senaste veckan har bjudit på ett uselt väder, där det till och med snöade på onsdagen. Men nu rullar våren in över oss, solen skiner, vinden värmer och temperaturen stiger. Det svåraste med våren är att hantera förhoppningarna om ljus och värme och samtidigt uthärda ideligen grusade väderförhoppningar. När väl säsongen vänder blad bjuder omgivningen in alla till skådespelet och det blir ett fyrverkeri av sinnesupplevelser.

Sisyfos hade dock ett åtagande och kunde först på eftermiddagen skrida till verket med fru Sisyfos. Med gemensamma krafter mätte vi ut skrotstensmurens dragning, märkte ut vart bergdubb skulle sättas och borrade ner armeringsjärn. Fru Sisyfos spolade sedan rent allt med högtryck så imorgon blir det formbyggande som står på menyn.
Under tiden prövade Sisyfos hur spräckandet gått vid den lilla bergklacken och utan större ansträngning kunde två stora block bändas bort.
Blocken är dock för stora för att kunna flyttas och måste därför delas ner, vilket Sisyfos likaledes hoppas kunna göra imorgon.

Kommentarer

Populära inlägg