Städdag

Sisyfos har successivt tagit upp sten ur schakten och lagt allt i en hög intill schakten. Nu har han kommit till en punkt där dessa måste läggas bland övriga stenar då de hindrar fortsatt arbete.
Så dagen inleddes med att bära bort allt och spräcka ner de som var lite för tunga, och i sin tur bära bort dem. Dagen var dock lite varmare än gårdagen med följden att den tinande ytfrosten gjorde marken till lera. Det byggdes sakta upp ett allt tjockare lerlager under Sisyfos skor och det syns rätt väl var han gick på skrotstensmuren.
Sisyfos var inte speciellt begiven på att sladda omkring i lera, och behövde dessutom en ny Big Bag för att deponera småsten i, så Sisyfos beslutade sig för att fortsätta nedspräckningen av stora stenblock, men nu nere i poolområdet. Sisyfos gav sig därför i kast med de stora block som legat sedan i somras, strax ovanför mitten i bilden nedan.
När mörkret började lägga sig hade Sisyfos fått bort flera stora stenblock och han avser nu att borra vidare nere i poolen, så länge som det är fortsatt lervälling vid det nyöppnade schaktet.

Kommentarer

Populära inlägg