Omvärld

 Efter att det varit lugnt ett tag för Sisyfos alter ego så trängde sig omvärlden plötsligt på vilket inkräktade på Sisyfos arbetsmöjligheter. Men Sisyfos försöker avsluta var arbetsdag med att förbereda för nästa dag. Och det var räddningen idag för den tidsträngde Sisyfos.

Sisyfos kunde snabbt, efter en mycket sen start av ovan antydda orsak, skrida till verket med att lägga de bårdstenar som slutligt kringgärdar skyddshöljet för markbelysningen.


Som vanligt tillredde Sisyfos två betongblandare, för att accelerera slutfasen av skrotstensmurandet. Sisyfos kom i detta att fokusera på två områden. Sisyfos är angelägen att gjuta upp skrotstensfundamentet till befintligt betonggrund, vilket gjordes med dagens delade insats.


I och med detta kan Sisyfos imorgon bestryka grundmur och skrotstensfundament med kallasfalt, vilket därefter gör det möjligt att sätta grundmursmembran och cellplastskivor.

På den andra fronten gjöt Sisyfos upp grundfundamentsnivån i höjd med de bårdstenar som lades igår och förrgår.


Detta är nödvändigt för att regla upp entrétaket, under detsamma, för att kunna ta bort den regelkonstruktion som hittills burit upp entrétaket.


Borttagandet av regelkonstruktionen öppnar därmed upp det lilla mikrotorg som härnäst ska stenbeläggas. 

Bara nu inte omvärlden envisas med att tränga sig på, så här på säsongens upplopp.



Kommentarer

Populära inlägg