Don't stop me now, I'm having such good time

 Det var egentligen ingen större övning att skapa en temporär gjutform, spola rent skrotsten och gjuta upp den lilla hyllan till vänster i innanmätet.

 Sisyfos blandade som vanligt till an halv betongblandare, det är precis det han hinner med att arbeta med i denna hetta, 31 C i skuggan idag. Det som blev över användes till att fylla ut på samma ställen som Sisyfos gjöt igår.

Hyllan är nödvändig som en "nollnivå", för de rördelar som Sisyfos ska montera ihop imorgon och fixera. 

Eftersom detta inte tog speciellt mycket tid så beslöt sig Sisyfos för att hämta hem fem av de 15 stenar som Sisyfos har kvar att hämta. Förra veckans hämtning av stenar innebar att Sisyfos löparknä smartsamt gav sig till känna och först nu har det mesta smärtan bedarrat. Så Sisyfos tänkte sig hämta hem över tre dagar , med en tredjedel var dag, för att undvika att löparknät  åter smärtade.

Men precis som titeln, från Queens fantastiska repertoar, så körde en ymnigt svettande Sisyfos masochistiskt på så att allt hämtades hem.


Så nu har således Sisyfos hämtat hem ett bårdstensparti om 27 löpmeter, vilket han köpte till en femtedel av nypriset. En superdeal som frestade på att hämta hem i hettan.

Kommentarer

Populära inlägg