Avstämning

 Sisyfos är i färd med att stryka asfalt i jordkasunerna, det var andra strykningen idag. Det blir tredje och sista strykningen i morgon och att enbart skriva om detta är lika tråkigt som det låter.


Eftersom vi precis passerat halvårstrecket tänkte Sisyfos därför att vi skulle blicka tillbaka hur det såg ut inför året, såsom Sisyfos beskrev och målsatte sig i årets första inlägg. Om ni inte minns så var detta utgångspunkten för årets arbete.



Det är därför kul att kunna zooma ut från Sisyfos normala begränsade blickfält och se hur det nu ter sig.



Det är lite av en lättnad för Sisyfos att se vad som åstadkommits eftersom han mest funderar på vad som ska göras härnäst och sällan uppskattar det som gjorts. Det som kvarstår konstruktionsmässigt för Sisyfos är att flytspackla vattenspegeln för att få en slutligt vågrätt plan samt att färdigställa kortsidebygget.


Sisyfos har placerat ut de bårdstenar som ska användas och beställt de två stenar som behövs i framkant. Dessa stenar kommer i augusti och som tidigare utlovat kommer inte Sisyfos gjuta mer innan han fixat ny gruskasun.

Så efter dagens asfaltsstrykning blev det att städa av allt så att ni alla kan får se var vi är nu. I veckan får Sisyfos ta en vända till återvinningsstationen och slänga allt skräp som ackumulerats under arbetet så här långt.


Tro mig, det är skönt att bli av med skit även för en inbiten skrotsamlare.

Kommentarer

Populära inlägg