Efter två, tre

I två dagar har vädret varit nyckfullt. Uppehåll ena ögonblicket för att i nästa ögonblick förvandlas till skyfall och hagelskurar av nära nog episka mått. I onsdags höll Sisyfos sig inne men i torsdags kunde han inte hålla sig.

Gjutandet och läggandet av sten avbröts dock flera gånger av häpnadsväckande aggressiva skurar. För första gången på länge blev Sisyfos orolig för att det häftiga regnandet skulle laka ur betongen och bara lämna gruset kvar. Men det förefaller ha gått bra.

De tre tillsågade stenarna lades, trots regnandet, på plats igår. Som synes använder sig Sisyfos av generellt större stenar nu. Det blir lite mer eftertanke i och med detta, för att se till att vinklarna som uppstår blir öppna, så att nästa sten lätt finner sin plats.Till helgen ska vi göra en rejäl push för att få pelarämnen på plats. Fogmassa ska införskaffas och pelarfoten ska sättas i detta på fredagen. Därefter ska ett pelarämne placeras på lördagen och ett på söndagen. Samtidigt ska vi fortsätta lägga golv.

Trevlig helg, vi syns på måndag.

Kommentarer

Populära inlägg