Plötsligt händer det

Fru Sisyfos har varit en allerstädes närvarande medarbetare i Sisyfosarbetet. Nu har dock två av Sisyfos ättelägg visat intresse att bidra. Förra helgen fick Sisyfos assistans av äldste och yngste sonen, vilket var en ren fröjd och innebär en markant högre produktivitet.

På lördagen bistod äldste sonen med att kärra ner skottkärror med betongrester. Som ni minns i förra inlägget så har Sisyfos bilat bort betong som nu måste kärras bort och kastas.
Det blev en förvånande stor mängd betong, tre kubikmeter, som tömdes i tre stycken Big Bag. Äldste sonen kärrade hela dagen och var rejält slut när dagen var till ända. Nu är dessa redo att hämtas.
På söndagen ville yngste sonen bidra och han fick ställa sig och borra och spräcka de stora stenar som kommit fram under grävandet. Han lärde sig detta snabbt och fann en stor glädje i att dela ner stora bumlingar till hanterbara byggdelar. Även han blev slutkörd och somnade tidigt efter en utmattande dag.
Det är en flygande start på säsongen och det är fantastisk kul att plötsligt ha hjälp av fler händer. Nu är Sisyfos redo att börja bygga form för att bygga skrotstensmurar.

Kommentarer

Populära inlägg