Favorit i repris

För er som följt Sisyfos den senaste tiden känner nog igen sig i det händelsemönster som nu upprepar sig. Efter att ha mätt och ritat ut vart bårdstenarna ska ligga gjorde Sisyfos två jiggar för att hålla betongen på plats för bårdstenarna. De fixerades sedan med större stenar varpå bårdstenarna och mittstenen lades på plats.
Som ni ser har makarna Sisyfos också gjutit i bakom bårdstenarna som lades igår. Genom att redan nu gjuta upp denna platå kan stenläggningen för sista trappsteget vidta nästa helg, parallellt med att stenarna läggs i gångytan.

Efter detta så tog Sisyfos hjälp av yngste sonen och en av hans kompisar för att bära upp alla bjälkar från gatan. Ynglingarna tränar på gym men blev överrumplade över hur tungt och otympligt saker är i verkligheten. 
Skönt att ha fått upp första laddningen. Ska bli roligt att få arbeta med timmer ett tag också, speciellt som sådant arbete inte är frostkänsligt. Innan Sisyfos kör igång med timmerarbetet vill han dock även få sändning två så att han kan säkerställa att han fått alla längder han specificerat.

Kommentarer

Populära inlägg