Ett stort tack till alla läsare

Sisyfos startade denna blogg den 2 februari 2009 som en byggdagbok. Eftersom det mesta som sker i trädgården tar lång tid så upplevde Sisyfos inte att det skedde något. Byggdagboken var därmed tänkt att tjäna som ett enklare sätt att illustrera vad som trots allt sker och göra det möjligt att komma ihåg byggmoment, lösningar och processer till nästa gång de behövdes.

I ärlighetens namn så är bloggen snudd på monoman i sin fokusering på enskilda moment och Sisyfos förväntade sig inte att speciellt många skulle intressera sig för det som skrevs. Sisyfos blev därför glad och överraskad när läsare, andra än nära och kära, började titta in. Förvåningen och glädjen visste inga gränser när 2 000 besök noterades den 9 juni 2011.

Tack vare er läsare har antalet besökare nu passerat 20 000 och Sisyfos är innerligt tacksam för ert intresse och tålamod. Tusen tack.

Makarna Sisyfos kommer att bli klar med trädgården men det kommer ta tid och det kommer att skrivas en massa inlägg om det hela innan vi är i mål. Vi hoppas att du som läsare vill följa oss hela vägen i mål.

Kommentarer

Populära inlägg