Nytt år, nya insatser

Jag hoppas jul och nyårshelgen varit bra. Det har det varit för Sisyfos. Det milda vädret håller i sig vilket ger möjligheter till Sisyfos-arbete. Under nyårshelgen lyckades Sisyfos gräva bort, bära ner hinkvis och fylla fyra storsäckar, som nu väntar på bortforsling.

Sisyfos har därmed lyckats gräva bort 12 kubikmeter jord, där varje kubikmeter väger 1,3 ton. Nyårshelgens grävande innebar också att den sista av de sparade storsäckarna från Jehanders nu använts. Dessa Jehanders-säckar användes, som den minnesgode vet, för att leverera betonggrus under förra årets inledning. I och med det blir det köpesäckar framgent.

Sisyfos trodde att han skulle ha fått bort mycket mer jord, med dessa Jehanders-säckar men som vanligt misstar han sig på omfattningen på det han ger sig i kast med. Om något så är det en viss tröst att bära saker nedåt denna gång. Trots ett idogt grävande så kvarstår en hel del massor att gräva ut.

För att motivera Sisyfos så kvarstår gissningsvis 20 kubikmeter jord att gräva bort. Så så länge det inte fryser till så är målet nu att gräva bort en kubikmeter jord per ledig dag den närmsta tiden framöver.


Kommentarer

Populära inlägg