6 480

 I tisdags kom en leverans av bårdsten från Sjöströms Stenförädling. Denna bårdsten ska användas på entreplanet och beställdes i mars för att förhoppningsvis levereras till sommaren. Men nu kom leveransen mycket tidigare än väntat.


Som alltid när Sisyfos inte kan vara hemma och ta emot leveransen så ställs saker lite olämpligt. Som ni ser ovan så hamnade pallen på garageuppfarten på ett sätt som blockerade dess tillgänglighet. Så det var bara för Sisyfos att spotta i nävarna och bära upp sten för sten.

Som ni såg i det förra inlägget så är det nu många olika stenhögar i anslutning till Sisyfos huvudarena.


Där finns ospolad sten, renspolad mindre sten, renspolad medelstor sten och renspolad stor sten. Allt kommer att komma till användning när detta stenfundament gjuts upp, så det är bara en tidsfråga innan det blir lite mer plats. Så Sisyfos fick hitta en lämplig plats, förhållandevis nära denna arbetsyta för bårdstenarna.


Själva bärandet av stenen var inget annat än ett långt step-up-pass med vikter och som alltid behöver Sisyfos sysselsätta hjärnan under detta för att inte misströsta. Totalt bars 36 bårdstenar upp, där gångvägen var 90 steg dit och 90 steg tillbaka.

Så det blev inalles 6 480 steg men mentalt kändes det som om Sisyfos bar upp 300 stenar och gick miltals😄.

Kommentarer

Populära inlägg