Alla goda ting är tre

 Det blev lite av en vilodag för Sisyfos idag men det blev ändå en hel del gjort. Den som följer Sisyfos vet att det blivit en hel del gjutande och det har inneburit att kasunen med betonggrus nu börjar tömmas.


För att inte hamna i ett läge där Sisyfos går torrt beställde han leverans av betonggrus förra veckan och det kunde då bli leverans om två veckor. Men leveransen kom idag och innebar att det nu finns material att blanda betong med för ett bra tag framöver.


Under tiden som betonggruset lossades passade Sisyfos på att förlänga den jigg som ska guida nivån för tillflödesvattnet.


Och det var en fröjd att kunna blanda till en betongblandare med det nya gruset och gjuta i detta nivåplan och det mellanrum som är vattenfyllt i bilden ovan.


Eftersom det nu börjar dra ihop sig för att färdigställa det kvarvarande av grundfundamentet så beslutade sig Sisyfos också för att kapa dagvattenbrunnen som hittills stuckit upp ordentligt ovan det tänkta markplanet.


Med röret kapat så blir intrycket ett helt annat.


Det som behövs nu är att Sisyfos får en leverans av de hålsågar som behövs för att ansluta markrör, vattenrör och elrör till dagvattenbrunnen. Hoppas det kommer imorgon.

Kommentarer

Populära inlägg