Just in time

Under natten föll det regn och det var regntunga skyar på morgonen. Eftersom Sisyfos väntade på de nödvändiga hålsågarna, som beställdes i måndags, så förmodade Sisyfos att det skulle bli en inte fullt så produktiv dag. Men tidigt på morgonen fick Sisyfos SMS om att det han beställ ankommit utlämningsstället på orten. Så med raska steg gick Sisyfos och hämtade ut sitt paket.

Sisyfos skäms inte för att göra reklam förtillförlitliga och bra leverantörer och helt enligt beställningen innehöll paketet alla de delar som beställts.

Sisyfos monterade snabbt ihop de två hålsågar som behövdes för att kunna slutföra alla kopplingar till dagvattenbrunnen.

Sen var det bara en fråga om att noggrant mäta ut var hålen skulle placeras och borra upp dem.
 

Därefter vidtog en hel del fipplande för att ansluta markrör, dra tillflödesvattenledningar, fästa fast dem i deras bana och slutligen fästa fast elskyddsrören på tillflödesvattnet.


Detta fipplande kom att ta nästan hela dagen men som en sista insats hann Sisyfos blanda till en betongblandare och börja gjuta upp grovnivån för det ställe där elen ska dras till.



Kommentarer

Populära inlägg