Primär och sekundär

 Det faller sig inte bättre än att Sisyfos nu får små primärprojekt vilka kräver sekundärprojekt för att fånga upp den betong som blir över. Det blev så igår och i förrgår, och det blev så idag också.

Den som följt med här ett tag kanske funderar ibland varför Sisyfos inte bara gjuter in det avledande markröret så det blir klart någon gång. Men eftersom det nu faller sig så att det blir en serie mindre primärprojekt så krävde det sekundärprojekt som kan svälja överflödig betong.

Idag hade Sisyfos två primärprojekt. Det ena var att fixera eltrumman utifrån och det andra var att börja bygga en lätt lutande dragningsramp för vattenledning till vattenspegelns tillflöde. Som guide för dragningsrampen vägde Sisyfos i en kort läkt som fixerade med kil och slägga. Det är i lägen som dessa som Sisfyfos är tacksam att han spar material som kan användas gång efter gång för olika ändamål.


Som ni kan se kom inte Sisyfos speciellt lång på dragningsrampen men han fixerade eltrumman och kunde använda övrig betong till att lägga färdig grovnivå på ett stort område.

Kommentarer

Populära inlägg