Trångbott

 Som vanligt är det ont om plats och svårt att röra sig där Sisyfos ska uppföra denna del av grundfundamentet. Sisyfos har varit framsynt nog att lagra en stor mängd sten i detta schakt så för att kunna börja frigöra yta så behöver den gjutas in. Första momentet för detta är dock att spola rent och stapla stenarna så att det inte är i vägen där det ska gjutas.


Med rena stenar var det en enkel match att blanda till två betongblandare och gjuta in i stort sett all sten som Sisyfos spolat rent.


Sisyfos hade sedan tänkt att vänta med området närmast huset, eftersom det hela tiden rinner vatten från övre delen av trädgården. Men utsikterna för sämre väder och en hel del regn gjorde att Sisyfos tänkte om. Med tanke på den mängd vatten som ändå rinner ner denna väg nu, i torkan, så lär det inte bli mindre om det börjar regna. Så Siyfos spolade rent ny sten och området närmast huset.


Sisyfos blandade sedan till ytterligare en betongblandare och var mycket noga med att fylla alla utrymmen mellan stenar, berg och vägg med betong. 


Sisyfos mål med detta experiment är att leda om vattnet som rinner från huset. Imorgon får vi se om denna arbetshypotes håller.

Kommentarer

Populära inlägg