Lunchrast

Fru Sisyfos jobbar hemma varannan dag och det är under dessa dagar som Sisyfos har möjlighet att nyttja hennes förmåga att göra fog. Så det var först idag som Sisyfos kunde dra fördel av denna fogförmåga. Eftersom denna förmåga endast kan nyttjas under kort tid, för att hon ska hinna äta också så gäller det att begränsa storleken på foguppdraget. Idag var det ett mycket begränsat, om än vitalt, sådant som fru Sisyfos fogade, en av de korta bårdstenarna som saknades.


Det var fort gjort och krävde knappt någon betong så resterande mängd av dagens cementblandare gick till att fylla ut i minischaktet.



 Utöver detta fokuserade Sisyfos på att förbereda, genom att bära ner, spola rent och ställa upp, de släta ölandsstenar som ska användas för att läggas på mikrotorget. Genom att spola stenarna och sedan följa dem när de torkar kunde Sisyfos också identifiera en sten, den fjärde från höger, med sprickbildning. Den ska således inte användas.


Som vanligt, eftersom minischaktet sväljer skrotsten, så spolade Sisyfos rent små och medelstora stenar. Eftersom det är trångt och svåråtkomligt där de ska läggas är det mycket krävande att jobba med stora stenar. Sisyfos spar sig själv om han använder små och medelstora stenar istället.



Kommentarer

Populära inlägg