Inget ont som inte har något gott med sig

På sätt och vi är det tur att vädret blev dåligt på söndagen. Förutom det alldeles självklara i att det var på tiden för växterna att få en rejäl rotblöta så har Sisyfos börjat bli ämlig, vilket är dalmål för ynklig.

Sisyfos högerhand har börjat uppvisa utmattningstendenser och känningar har kommit och gått under säsongen. Men lagom till denna helg blev det markant sämre. När Sisyfos greppar och vrider högerhanden uppkommer ilsmärtor som direkt avbryter handlingen. Min teori är att detta är en variant av benhinneinflammation. I sin ungdom idrottade Sisyfos och då kunde ivrigt tränande leda till olika utmattningsproblem som benhinneinflammation. Det enda som gäller då är vila och återhämtning.

Under lördagen försökte Sisyfos gör så mycket han kunde utan att onödigt belasta högerhanden. Men det blev några incidenter där mursleven slant ur näven och en tippande skottkärra full med betong som prövade vart smärtgränsen var förlagd.

Så på sätt och vis var det skönt och välbehövligt med en regnig och därmed lugn söndag, så att Sisyfos hann hämta sig en aning. Sisyfos får inte vara ämlig.

Kommentarer

Populära inlägg