Ischlo Pischlo Kenny Starfighter

Hela tisdagen sitter man på kontoret och ser solen gassa. Sen åker man hem i tron att man ska hinna göra något utomhus. Så fort man tagit på sig arbetskläder och är i färd med att vara produktiv så börjar det störtregna. Detta är minsann ett prov på tillvarons alldeles egna ironi, utan handpåläggning av Killing-gänget.

Sisyfos hann dock riva formaroch stapla pelarsegment.Så nu har vi alla sex pelare klara för pelargången. Eftersom Sisyfos har kvällstjänst på sin firma på onsdag så ville han avsluta med att även putsa formarna, så att de är klara när de behövs nästa gång. Men då utbröt ett intervallopp med regnet.

Rusa in i skydd för en störtskur, rusa ut när det lättar, putsa en form, rusa in i skydd för en ny störtskur osv osv. Till slut och rejält blöt var alla formar putsade och ihopmonterade. Nu ställdes de vid vattenspegeln för att vara ur vägen när pelargången kantsen färdigställs i helgen.Det var eländigt väder igår kväll, upplevelsen av att arbeta var, för att låna Kenny Starfighters uttryck, ischlo pischlo.

Kommentarer

Populära inlägg