När man minst anar det

För att bryta av nötandet med att gräva så tog Sisyfos ut fru Sisyfos på lite äventyr igår. För att njuta av sommmaren lite så åkte vi till Rosendals trädgård för att äta brunch. Efter att ha ätit och strosat runt lite åkte vi sedan vidare till Rappnes där vi köpte lite växter och två stora krukor.

När vi sent omsider kom hem bytte vi om för att gräva och sålla lite. Nästan direkt kände sig Sisyfos konstig, med en hiskelig huvudvärk, illamående och ymnig svettning. Hur han än försökte så kunde inte Sisyfos bidra och fru Sisyfos befarade att maken skulle svimma. Men i och med att fru Sisyfos knotade på så ville ju inte Sisyfos vara sämre.

Till slut gick det dock inte att bidra mer. Varje tidsenhet med arbetsinsats följdes av två tidsenheter för att hämta andan, så fru Sisyfos parkerade den katatoniske maken i en vilstol i skuggan, med diagnosen solsting/värmeslag.

Tre söner och en fru ägande Sisyfos en road omvårdnad, där poängen var alla Sisyfos krämpor och svagheter. Efter en alvedon, middag, vätska och en dusch återhämtade sig Sisyfos fysiskt, men nesan över att inte tåla värme lär nog sitta kvar länge.

Man ska då hinna uppleva allt, minsann.

Kommentarer

Populära inlägg