Stressigt värre

Imorgon ska makarna Sisyfos åka till sitt sommarställe på Gotland så ursprungsplanen var att runda av det vi höll på med. Men då föll det sig som så att Sisyfos Festool-såg var klar efter sitt verkstadsbesök. Så istället för att lugn runda av så satte Sisyfos igång att färdigställa takreglarna. Efter en hel del sågande, mätande, sågande, mätande igen och slutligen montering, så är nu takreglarna monterade.
Nu återstår det bara att få läkten på plats efter Gotlandsbesöket.

Fru Sisyfos har kämpat några dagar med att klippa till häcken som omgärdar köksträdgården. Av skäl som Sisyfos tidigare redogjort för så betraktar han köksträdgården som sitt största misslyckande. Till följd därav så har han någon form av beröringsskräck till området och det har inte fått den omvårdnad som krävts.Men nu har den lilla dynamon fru Sisyfos tagit tag i saken och vilket förändring till det bättre hon åstadkommit.
Dagens avsikt var egentligen att fylla på ännu några hål med Tryggamit men det han vi inte med. Så berget får spricka i fred nu en vecka så får vi se hur det ser ut när vi kommer hem.


Kommentarer

Populära inlägg