Helt otroligt

Efter att Sisyfos skrev gårdagens inlägg, strax innan han skulle lägga sig, så kollade han om något spännande dykt upp på Blocket. Som vanligt är det mesta rätt oinspirerande eller direkt ointressant men efter att ha bläddrat en hel del sidor fick Sisyfos syn på en annons som hade några dagar på nacken.

Fyra vackra oanvända trädgårdsredskap från Sneeboer, trädgårdsverktygens Rolls Royce. Gå gärna själv in på sneeboer.com och kolla själv. Utan större förhoppning om att tillfället kvarstod skickade Sisyfos ett svarsmail om att han var intresserad. Döm om Sisyfos förvåning när han fick svaret i morse om att verktygen var kvar. Sisyfos arrangerade direkt ett möte klockan sex på kvällen och återvände hem med ett fantastiskt fynd.
Fyra trädgårdsredskap anpassade för kvinnor samt en redskapsvårdslåda för 900 kronor. En osannolikt prisvärt fynd och en lämplig gåva till Sisyfos parkamrat. Turen håller i sig och ska inte förspillas på trisslotter. Det ska bli spännande att se vad som händer imorgon.

När Sisyfos kom hem så kollade han som hastigast till hur det gick med spräckningen. Även där händer det saker minsann.
Lite annorlunda fotovinkel men ni ser själva att Tryggamiten gör det den ska. Det ser minst sagt hoppfullt ut inför helgens bändande.

Kommentarer

Populära inlägg