Låta tiden gå

Sisyfos fick tag i sin Tryggamit kontakt igår och tillmötesgående nog kunde vi träffas under morgonen idag för att stilla behovet efter Tryggamit. Utrustad med 150 kilo Tryggamit och 7 500 kronor fattigare åkte vi hem från västerort med den åtråvärda varan.
Vädret fortsätter att vara gynnsamt så makarna Sisyfos tog tillfället i akt och fyllde hål efter hål med den färdigblandade mixen. I ett nafs gjorde makarna Sisyfos slut på 70 kilo Tryggamit och tillsammans med gårdagens  mängd har vi hitintills i år använt 85 kilo. Nu finns inte mycket mer att göra än att låta Tryggamiten expandera och låta tiden göra sitt för att spräcka sönder bergklacken. För säkerhets skull ber Sisyfos också en bön att hålen borrats på rätt ställe, att Tryggamiten gör det den ska och att spräckningen får bort det som avses försvinna.
Efter den senaste tidens jäktande för att få detta på rull så kan nu Sisyfos ta det lite lugnare och börja titta till trädgården i övrigt. I morgon tex, så är det nog dags att gödsla gräsmattan första gången för säsongen.

Resten av påskaftonsdagen veks åt besökande släktingar.

Kommentarer

Populära inlägg