Bergsprickor

Sisyfos hade tänkt att gödsla gräsmattan men ett oväntat besök och ett ordentligt blåsväder satte stopp för de planerna. Istället fick makarna Sisyfos nyttja tiden efter bästa förmåga till annat. Fru Sisyfos har nu klippt ner förra årets rester och rensat upp i skuggrabatterna.
Sisyfos passade på att blåsa rent i poolbotten med högtrycken. Det finns en viss OCD-impuls i Sisyfos som gärna ser att det är så rent och snyggt som det går att ha det runt om kring honom.
Förutom att det blev rent så vattenbegjuts också Tryggamiten varvid expansionen fortsätter. Glädjande nog börjar nu valryggen, som kan ses klockan tre i bilden ovan att visa sprickor. Sisyfos ser nu fram mot att dessa sprickor nu vidgas så sakta.
Prövningen nu för Sisyfos är att lägga band på sig och inte vara på sprickorna och bända. Det är bättre att låta Tryggamiten göra sitt i lugn och ro först.Även den Tryggamit som användes igår börjar uppvisa effekter så med lite tur kan vi börja bända bort berg nästa helg.
Sisyfos är nu i det närmaste helt återhämtad och med lite tur imorgon så blir det gjutstart för makarna Sisyfos imorgon. Då är det tänkt att vi ska börja gjuta poolbotten där Sisyfos kilat under vintern, ungefär i mitten på den andra bilden ovan.

Kommentarer

Populära inlägg