Tänt var det här

Sisyfos går fortfarande i sviterna av borrandet i onsdags. Återhämtningen går snabbare än förra gången, mycket tack vare Gruvarbetarns tips om att använda vikt till borren, och på så sätt spara sig själv. Turen fortsätter dock att lysa på Sisyfos och dagens gråväder, med drygt sju grader gav honom nog mod för att pröva att använda Tryggamiten som blev kvar från förra året.
Femton kilo Tryggamit försvann i ett nafs ner i borrhålen och Sisyfos valde att först söka få bort den valrygg som blev kvar sen förra året. Sisyfos har gott hopp om att slippa nattfrost, så mulet som det nu är, och därmed är vi igång med att spräcka bort berg. Nu måste Sisyfos snabbt få tag i den herre som sålde honom Tryggamit förra året för att köpa ytterligare 150 kilo.

Resten av dagen ägnades åt att kruka upp de växter som övervintrats i rabatten och överraskande nog stötte vi på tjäle i såväl kompost som i marken .
Om turen håller i sig så får Sisyfos tag i Tryggamit under påskhelgen och ska då se till att få en bra fortsättning på det nu inledda bergsspräckandet.

Kommentarer

Populära inlägg