Midsommarnattsdröm

Sisyfos hann med att bygga form och spola rent stenar. Stenarna är nu placerade i nära anslutning till det som ska bli gjutställe.

Kommentarer

  1. Den ihärdig Sisyfos jobbar självklart på midsommarafton. Det förvånar mig inte det minsta nu när jag följt ditt arbete under flera år. Mr Jim träder nu fram som kanske en av dina mest hängivna följare(?) då jag inte kan bärga mig längre. Jag har väntat på den utlovade poolen. En pool som fanns i planerna för flera år sedan. Imponerande! Skulle vara intressant att få en framåtblick kring dina planer just kring poolen. Är tanken att den enbart ska pryda trädgården eller kommer Sisyfos med fru att ta morgondoppet i denna bassäng?

    SvaraRadera
  2. Hej Mr Jim

    Sisyfos är mycket tacksam över att ha en så hängiven och uthållig följare som du är. I hettan under dagen så hallucinerade såväl herr som fru Sisyfos om den där härliga simturen med blicken mot horisonten. Tyvärr så är Sisyfos förmåga att visualisera sina planer rätt usel. Det går inte en Sisyfosdag utan att Sisyfos åter måste förklara vad vi gör och vad det syftar till för sin trogna arbetskompis. Sisyfos ska undersöka möjligheterna att visa upp de ritningar som han en gång lät upprätta för att få bygglov för allt. Tills det lyckas så hoppas Sisyfos att Mr Jim förblir en trogen läsare och har överseende med det nästan glaciära framåtskridandet. Men jag lovar Mr Jim att när väl premiärdoppet sker så ska Sisyfos se till att det filmas med rörliga bilder, så där som ungdomarna nu gör med allt.

    Vänligen

    Sisyfos

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg