Ett skyddsmedel utöver det vanliga

Sisyfos alter ego var tvungen att hoppa in på jobbet idag så inget konstruktivt har skett. På sätt och vis var det fysiskt välbehövligt med en återhämtningsdag.

Sisyfos vill dock ändå göra ett inlägg om ett sällan omtalat med ack så nödvändigt skyddsmedel under arbetets alla faser - arbetshandskarna.
Så fort Sisyfos skrider till verket så använder han arbetshandskar och det hade snart sagt varit omöjligt att göra något för honom utan deras skydd. Det är nog få som ägnar arbetshandsken någon medveten tanke, de flesta tar nog dess funktion och förefintlighet som självklar, men här finns kroppsarbetets osjungna beskyddare.

Alldeles nya känns de lite aviga men rätt snart har svett och smuts format det efter användarens egna förutsättningar. De får sedan gripa sig an de mest otacksamma objekt och skyddar användaren efter bästa förmåga. När de sedan gjort sin tjänst och slitits till oigenkännlighet ersätter vi dem med nya.

Sisyfos vill därför lyfta fram de förträffliga handskar som K-rauta nu erbjuder för tio kronor paret. I och med det balanserar han dessutom upp den kritik han nyss vädrat angående cementprisbilden.

Kommentarer

Populära inlägg