Unboxing

Så var det äntligen helg och Sisyfos kunde ge sig i kast med att packa upp den leverans som kom i veckan. I och med att det är levande växter så var Sisyfos angelägen att de inte skulle förfaras pga att växterna legat packade i lådor för länge.

Sisyfos blev glatt överraskad över hur väl växterna var packade i lådorna. När lådorna sprättats upp var innehållet ordentligt skyddat från stötar med träull.

Därunder hade gräsen packats omsorgsfullt i plastpåsar så att jorden i krukan var fuktig. Gräset såg friskt och grönt ut, vilket var en stor lättnad.

Mellan vart lager av gräs var det sedan ytterligare stötuppfångande lager av träull. Omsorgen som visat i packningen är minst sagt imponerande.

Med alla lådor uppackade kunde Sisyfos även konstatera att alla växter, 175 Sesleria autumnalis och 55 Calamagrostis acutiflora 'Karl Foerster, levererats och var i bra skick.

Nu återstår det att plantera ut allt i den färdiga rabatten, i väntan på att ytterligare växter ska anlända.

Detta var inte sista gången som Sisyfos vänder sig till denna leverantör. Sisyfos är mycket nöjd med priset, leveransen, förpackningen och kvaliteten på växterna.

Det där med onlinehandel var ju inte alls så tokigt.

Kommentarer

Populära inlägg