Framsteg

 Sisyfos kunde frigöra sig lite tidigare på fredagen och hann därmed med att gjuta i lite sten på fredagskvällen. Sisyfos fokuserade denna gång på att gjuta fast riktigt stora stenar, som annars är svåra att lyfta, mot det som tidigare gjutits på plats. I denna process har Sisyfos samtidigt varit noga med att storleken på stenarna ordnats så att avrinningen säkerställs.


På lördagen kunde sedan Sisyfos följa upp med en ny gjutning, denna gång en nivå högre mot bergssidan, och med ännu ett lager på de stenar som gjöts fast igår. Vädret var dock allt annat än trevligt, regnskurar, hagel och snö präglade gjutningen men Sisyfos gav sig inte. Avrinningen mot berget knyter nu an mot formsidan vilket öppnar för att gjuta igen runt dagvattenbrunnen.

Och det var det som var planen för söndagens arbete men se det blev det inget av med. Det var regn hela dagen, vilket omöjliggjorde gjutande. Istället ställde sig Sisyfos i regnet och spolade rent stenar från jord och smuts. Så nu har han ett rejält lager med sten vilket gör kommande gjutningar mycket enklare.




Kommentarer

Populära inlägg